Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

KAMYON ŞOFÖRLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILIYOR

 

25.5.2009 10:43:18

24 İl ve 106 İlçenin Başkanları Gaziantep'te Şoförler İçin Buluşuyor.Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, 24 il ve 106 ilçenin oda başkanlarının 27 Mayıs Çarşamba günü Gaziantep'te bir araya geleceğini söyledi. Apaydın, bununla birlikte çözüm önerilerini görüşerek ve rapor hazırlayarak ilgili bakanlıklara vereceğini belirtti.

 

 

İHA - Konuya ilişkin açıklama yapan Apaydın, birinci toplantının 24 Nisan'da Ordu'da yapıldığını ikinci toplantının ise 27 Mayıs'ta Gaziantep'te yapılacağını belirtti. Apaydın, toplantıya Adana, Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van il oda başkanlarıyla bu illere bağlı 106 ilçenin oda başkanlarının katılacağını ifade etti.

Toplantının hedefinin odalar arasında dayanışmayı sağlamanın yanı sıra sorunları tespit etmek olduğunu kaydeden Apaydın, şöyle devam etti: "Amacımız yaşamakta olan ekonomik krizle birlikte iyice gün yüzüne çıkan şoför esnafının sorunlarını yerinde görmektir.

Bununla birlikte ekonomik zorlukların yanında sektörel olarak yaşanan bazı zorluklardan SRC Mesleki Yeterlilik Belgeleri, Taşıma Yetki Belgeleri, Psikoteknik Değerlendirme Belgelerinin alımında ve toplantılarda sorunlar ve çözüm yolları tartışılmasından sonra ortaya çıkacak çözüm yollarına ilişkin rapor sırasıyla İçişleri Bakanlığı'na iletilecektir."

 

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337960

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber